Deze koolhydraatarme koolraaptagliatelle van AH is echt fantastisch! Gemaakt van koolraap en maar 2 gram koolhydraten per 100 gram. Je kunt ermee wokken of gewoon gebruiken voor je favoriete pasta recept. Ik heb er deze keer verse spinazie bij gewokt en verse zalm. Hieronder heb ik het recept voor je uitgewerkt.
Geschikt vanaf fase 1A
1 persoon
Bereidingswijze:
Wok de Koolraaptagliatelle in 1 eetlepel olijfolie met naar smaak peper en zout. Wok daarna de spinazie mee tot dat deze geslonken is. De koolraap wordt een beetje gelig van kleur. Wok daarna de blokjes zalm mee totdat deze licht rose van kleur zijn. Voeg daarna 1 eetlepel boursin cuisine light toe en laat heel even sudderen.
Ingrediënten:
- 125 gram zalm in blokjes
- 200 gram Koolraaptagliatelle (1/2 bakje)
- 100 gram verse bladspinazie
- 1 eetlepel boursin cuisine light
- 1 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
Voedingswaarde
Koolhydraten | 5.7 gram |
Vetten | 2.5 |
Eiwitten | 31 |