fbpx
 • Acne behandeling

 • Wanneer je acne hebt kun je de behandeling voor acne bij de schoonheidsspecialiste vergoed krijgen. Je vraagt een verwijsbrief bij je huisarts en wanneer je bij ons de acne behandeling hebt ondergaan, dien je de factuur in bij de zorgverzekeraar. De acne kan heel goed behandeld worden. Wij als gespecialiseerde schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat de huid schoon blijft. Het doel van de acne behandeling is deze te bestrijden door de huid te reinigen, talgproductie te verminderen en ontstekingen voorkomen. Door de juiste thuisverzorging te gebruiken en de acnebehandelingen word de huid weer schoon en fris.

  Neem contact op

 • Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor puistjes. Het is een aandoening van de talgklieren, waar vrijwel iedereen last van krijgt in de puberteit. Er zijn echter ook vormen van acne (zoals acne rosacea), die niet alleen in de puberteit voorkomen.

  Puistjes

  Acne is een huidaandoening, waarbij de talgklieren ontstoken raken. De meeeters en puistjes die ontstaan bij acne (acne vulgaris) kunnen worden verminderd door huidtherapie.

  De acne gespecialiseerde schoonheidsspecialiste is de juiste persoon om meeeters en puistjes te behandelen. De schoonheidsspecialiste zal bij acne vulgaris en acne rosacea product-advies geven en een diepte-reiniging uitvoeren. Hierbij wordt de talg uit de talgklieren verwijderd, waardoor weer een gave huid ontstaat. Meeeters en puistjes verdwijnen daardoor.

  Hoe ontstaat acne? Lees verder

 • Het behandelen van acne bestaat voor een groot gedeelte uit het verwijderen van alle meeëters en puistjes. Dit is belangrijk om grotere ontstekingen of nieuwe puistjes te voorkomen.

  Lees verder

  Acne therapie

  Acne therapie

  Het behandelen van acne bestaat voor een groot gedeelte uit het verwijderen van alle meeëters en puistjes. Dit is belangrijk om grotere ontstekingen of nieuwe puistjes te voorkomen.

  Lees verder

 • Tijdens een behandeling met microdermabrasie wordt een fijne straal microkristallen (heel kleine, steriele zandkorrels) door zuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af.

  Lees verder

  Microdermabrasie

  Microdermabrasie

  Tijdens een behandeling met microdermabrasie wordt een fijne straal microkristallen (heel kleine, steriele zandkorrels) door zuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af.

  Lees verder

 • Naast littekens wordt ook acne en dan met name acne vulgaris met fruitzuren behandeld. Fruitzuren zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag dunner wordt. Talg kan hierdoor gemakkelijker uit de talgklieren, wat het geschikt maakt voor de behandeling van acne.

  Lees verder

  Fruitzuur peeling

  Fruitzuur peeling

  Naast littekens wordt ook acne en dan met name acne vulgaris met fruitzuren behandeld. Fruitzuren zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag dunner wordt. Talg kan hierdoor gemakkelijker uit de talgklieren, wat het geschikt maakt voor de behandeling van acne.

  Lees verder

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?