fbpx
 • Afslanken met PowerSlim

 • PowerSlim Helmond helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Dat doe ik niet alleen als gecertificeerd PowerSlim Voedingscoach uit Helmond, maar ook op basis van eigen ervaringen. Jaren terug heb ik – nadat ik eindeloos veel diëten had geprobeerd – zelf dit afslankprogramma gevolgd. Het resultaat was echt verbluffend. Er gebeurde iets me wat ik altijd had gehoopt dat zou gebeuren: ik raakte 10 kilo kwijt, die niet meer terug kwamen. Eindelijk!

  Wat is PowerSlim Helmond?

  PowerSlim is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ik zal het heel kort proberen uit te leggen. ‘Vroeger’ dachten we altijd dat we af zouden vallen als we maar minder calorieën tot ons gingen nemen. En inderdaad: dan raak je kilo’s kwijt. Kilo’s alleen die er vaak net zo hard weer aan komen. Voor mij heel herkenbaar. Voor jou ook?

  Wat is dan het nieuwe inzicht? Vergeet calorieën. Het gaat om eiwitten. Studies tonen het keer op keer weer aan: de meest effectieve manier van afslanken is wanneer je meer eiwitten tot je neemt en minder koolhydraten (suikers) en vetten. Je verliest dan lichaamsvet, maar behoudt je vetvrije massa. En dat is precies wat we willen.

  Wat betekent PowerSlim voor je dagelijkse leven?

  Het mooie is dat PowerSlim weinig impact heeft op je leven. PowerSlim is feitelijk geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Wie leert je dat? Inderdaad: jouw PowerSlim voedingscoach. Daarvan zijn er intussen al meer dan 300 in heel Nederland. Voor Helmond en omgeving mag ik de PowerSlim voedingscoach zijn.

  Verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar

  Slank zijn is fijn en goed voor je zelfvertrouwen. Je hebt nu besloten: ik ga die stap zetten. Maar: wel verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar. Je hebt geen zin om geld uit te geven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Dan is PowerSlim Helmond de oplossing. 

  Neem contact op

 • Wat is PowerSlim?

 • Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • Ervaring Sandra -15 kg

 • Sandra (-15 kg): “Ik wilde mijn levensstijl veranderen, maar toch lekker blijven eten”

  Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. Ik wilde dus niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen. Daarom ben ik gestart met PowerSlim, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste gewicht. Het PowerSlim programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen. Het ging heel gemakkelijk
  Met PowerSlim ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Ik maakte de lekkerste gerechten in weinig tijd. Er staan veel tips op de site van PowerSlim, maar ik heb vooral veel steun van mijn coach ontvangen. Het klikte vanaf het begin. Wat heb ik het met haar getroffen. Ze luistert goed en geeft veel tips. Ze is zo enthousiast in wat ze doet, dat ze mij zelfs aan het sporten heeft gekregen.

  Vroeger bleef ik dooreten
  Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Dat lukte mij vroeger niet. Als ik dan koos voor iets ongezonds, bleef ik maar door eten. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed. Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PowerSlim startte. De 6 eetmomenten en de regelmaat is iets dat ik zal blijven toepassen. Dat past bij mij. Ik ben er aan gewend geraakt om één keer per week een planning te maken wat ik de komende dagen ga eten en boodschappen te doen. Ik zorg ervoor dat ik altijd een stukje lasagne of quiche van PowerSlim in de vriezer heb liggen, zodat ik ook een verantwoorde maaltijd heb op de momenten dat ik even niet veel tijd heb om te koken.

  Het gaat me echt lukken
  Ik ben nog elke maand welkom bij mijn coach om op de weegschaal te gaan. We zien dan precies hoe ik er voor sta. Dit helpt me ook om op gewicht te blijven. De nieuwe kleding die ik kocht toen ik mijn streefgewicht bereikte, pas ik nog steeds.
  Ja, het gaat me echt lukken om voortaan deze leefstijl vol te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.

  Esther -20 kg

 • PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

  Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

  Van afvallen…

  In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

  Via de overgangsfase…

  In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

  Naar een stabiel en vitaal leven…

  Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

 • Eén-op-één support

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

  Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

  En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?