fbpx
 • Ervaringen PowerSlim

 • Ik vond het doodeng, want bij mij gaat het toch nooit lukken

  De laatste jaren zat ik totaal niet goed in mijn vel, ik voelde me doodongelukkig en was heel onzeker over hoe ik eruit zag. Dit was voor de buitenwereld niet altijd te zien, want ik was bijna altijd de vrolijkheid zelf. In de winterperiode had ik er niet z`n moeite mee, maar ja dan doe je een [...]

  Lees verder

  Een stok achter de deur

  PowerSlim in 1 woord geweldig… Na meerder pogingen om af te vallen en van alles geprobeerd te hebben was ik er in november 2019 helemaal klaar mee. Ik zat niet lekker in mijn vel,zat met een burn-out thuis en daardoor at ik heel de dag door ongezonde dingen waardoor ik nog meer aan kwam [...]

  Lees verder

  Ik ben mijn hele leven al bezig met lijnen

  Beste lezers, Ik wil graag mijn ervaringen met Powerslim met jullie delen. Ik ben mijn hele leven al bezig met lijnen, niet omdat ik "echt" te dik ben maar gewoon omdat ik slanker wil zijn. Je weet dan dat je "levenslang" hebt. Ongeveer 4 jaar geleden had ik besloten te stoppen met jojo diëten.[...]

  Lees verder

  Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten

  Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Ik merkte dat ik minder gevarieerd ging eten en weinig inspiratie had om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel ging zetten.  In mijn omgeving had ik al verschillende positieve verhalen gehoord over Powerslim. [...]

  Lees verder

  Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord totdat ik mijn zus zag!

  Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord, totdat ik mijn zus zag!!!!!! Zij was 12 kilo afgevallen met PowerSlim. Ik dacht dat wil ik ook! En zo kwam ik bij Saskia terecht. Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen). Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu's, [...]

  Lees verder

  1 of page 7

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?