fbpx
 • Jouw PowerSlim voedingscoach in Helmond

 • Jouw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?
  Maak kennis met Saskia van Ek-Lammers,

  PowerSlim coach in Helmond.


  Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kun je terecht bij PowerSlim coach Saskia van Ek-Lammers.

 • Tijdens de intake bleek al snel dat PowerSlim goed bij mij zou passen en coach Saskia zou mij iedere week zien, dat was voor mij een goede stok achter de deur! Het was duidelijk wat ik mocht eten, en ondanks dat ik meestal apart kookte voor mijzelf, had ik de motivatie om mijn doel te bereiken. De verschillende producten waar ik uit kon kiezen hielpen daar zeker bij!

  Anja van Lieshout, Helmond

 • PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van mij als opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

  Het concept bestaat uit drie fases, die je onder mijn deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

  Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

  Neem contact op

 • Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

  Vindt je het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? Klik op onderstaande button en ontvang alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend.

  RECEPTEN DOWNLOADEN

 • Vragen of kennismaken? Bel 0492 527530 of vul het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

  Versturen 

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?