fbpx
 • Nieuw! Revitaltrax anti-aging collagen complex

 • VERISOL® is één van de belangrijkste ingrediënten van Anti-Aging Collageen Complex. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert na vier weken en het effect ervan verdubbelt na acht weken. RevitalTrax bevat 5 gram VERISOL®. 

  Na 15 dagen
  U ervaart al een meer gevoede huid en gezonder uitziend haar.

  Na 30 dagen
  Uw huid is voller en u heeft meer kleur en glans op het gezicht. Ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Uw haar is voller, glanst meer en is minder breekbaar.

  Na 60 dagen
  Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit. U heeft een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haar kwaliteit is zichtbaar verbetert. 

   
   

  Koop nu

 • Waarom collageen toevoegen aan je huid?

  De huid bestaat uit verschillende huidlagen. De opperhuid is de huid die we vanaf de buitenkant zien. De lederhuid is de huid die hieronder volgt, deze huidlaag bestaat vooral uit collageen. Collageen houdt de huid stevig en elastisch en zorgt ervoor dat het er fris en jong uit blijft zien. Ook is collageen het belangrijkste structurele component in de strijd tegen huidveroudering, ongeveer 80% van de huidstructuur bestaat uit collageen.

  Zoals u kunt zien in de afbeelding neemt het collageengehalte na het 25e / 30e levensjaar af. Na de menopauze gaat dit bij vrouwen nog sneller. De meeste veranderingen in de huid - veroorzaakt door veroudering - gebeuren in de lederhuid, die naarmate we ouder worden 30 tot 80% dikte verliest. Ons lichaam maakt simpelweg te weinig collageen aan wat de oorzaak is van dit verlies. Hierdoor vermindert de elasticiteit en stevigheid van de huid en verschijnen er steeds meer en diepere rimpels. Er ontstaat huidveroudering. Aanvullen van collageen is essentieel voor een mooie, stevige en gezonde huid. Op elke leeftijd heeft dit nog een zeer positief effect, ook als u 60+ bent zult u nog verstelt staan van de resultaten.  

  Inname van collageen heeft tevens een zeer positief effect op uw gewrichten, botten en kraakbeen. Dit bestaat namelijk allemaal deels uit collageen. Wanneer collageen afneemt worden deze stijf en kunnen er klachten ontstaan. Door collageen toe te voegen aan uw dagelijks dieet zou u veel van dit soort problemen en klachten kunnen verminderen of voorkomen.

  Stopt u met het aanvullen van collageen, dan is het natuurlijke proces dat het collageen in de huid afneemt en dan zullen uw behaalde resultaten langzaam verdwijnen. RevitalTrax zal een onderdeel van uw dagelijks schoonheidsritueel moeten worden.

 • Revital-anti-aging-collagen-complex

  RevitalTrax Regular bevat 30 sticks, dit is voldoende voor 1 tot 2 maanden. Gebruikt u 1 stick per dag? Dan kunt u hier 1 maand mee doen. Gebruikt u 1 stick om de dag? Dan kunt u hier 2 maanden mee doen. 

  RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor een mooiere huidstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Ontdek snel de andere voordelen!

  • Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
  • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
  • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Houdt het haar sterk en glanzend
  • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
  • Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen
  • Clean label product
  • Makkelijk in gebruik, drinkbare formule: mix met thee, water of sap
  • VERISOL® is een Duitse uitvinding

  30 dagen kost € 39,-

  Koop nu

 • IngrediĆ«nten

  Samenstelling per dagportie
  1 stickADH%
  Gehydrolyseerde collageen peptiden Type 1 (VERISOL®) 5.000 mg  
  Ester-C® (Unieke vorm van Vitamine C) 100 mg 125
  Zink (zinkcitraat) 10 mg 100
  Biotin (D-biotin B8) 2 mg 4000

   

  *ADH=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

   

  Voedingswaarde
  1 stick (5,245g) per 100g
  Energie 78kj / 18kcal 1491kj / 351kcal
  Vetten < 0,01g < 0,01g
  - Verzadigde vetzuren < 0,01g < 0,01g
  Koolhydraten
  < 0,01g < 0,01g
  - Waarvan suikers < 0,01g < 0,01g
  Eiwitten 4,6g 87,7g
  Zout < 0,01g < 0,01g
Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?