fbpx
 • Op gewicht blijven met PowerSlim

 • Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

  Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PowerSlim producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

  Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld. PowerSlim Balance is geen programma maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

  Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Geheel in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten en trends besteden we in fase 3 meer aandacht aan andere leefstijlfactoren. Hiervoor zijn een vijftal gidsen ontwikkeld die we naar eigen inzicht en behoefte kunnen inzetten.
  De gidsen behandelen elk een BRAVO factor:
  B = Bewegen
  R = Roken
  A = Alcohol
  V = Voeding
  O = Ontspanning

   

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?