fbpx
 • Schoonheidssalon LaSarel

 • Bij schoonheidssalon LaSarel kun je terecht voor o.a.
  een  gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, acnebehandeling en diverse losse behandelingen zoals:
  wimpers en wenkbrauwen verven, Icurl wimperpermanent, epileren, ontharen enz.

  Al ruim 25 jaar staan wij voor je klaar in onze schoonheidssalon, nagelstudio en afslankstudio te Helmond!
  Lees hier de recensies....

   

  Schoonheidssalon LaSarel staat voor: 

  • Persoonlijke aandacht
  • Goede huidadviezen
  • Professionele schoonheidsbehandelingen
  • Voor ieder huidtype een goed behandelplan
  • Schoonheidsbehandelingen voor man en vrouw

  Neem contact op

 • Wil je goed voor je lichaam zorgen en er perfect verzorgd uitzien? En heb je behoefte aan persoonlijke aandacht en advies? Dan ben je bij schoonheidssalon LaSarel aan het juiste adres! Kijk op een van de onderstaande pagina's om meer informatie te krijgen over welke behandeling je zoekt.

 • We bieden diverse gezichtsbehandelingen aan waarin de huidveroudering wordt tegengegaan of verminderd.

  Lees meer

  Rimpel Reductie

  Rimpel Reductie

  We bieden diverse gezichtsbehandelingen aan waarin de huidveroudering wordt tegengegaan of verminderd.

  Lees meer

 • Acne is een veelvoorkomend probleem vanaf de puberteit. Maar ook op latere leeftijd kan er acne ontstaan door verschillende oorzaken. Door de juiste behandeling toe te passen kan de acne goed onder controle gehouden worden.

  Lees meer

  Acne behandeling

  Acne behandeling

  Acne is een veelvoorkomend probleem vanaf de puberteit. Maar ook op latere leeftijd kan er acne ontstaan door verschillende oorzaken. Door de juiste behandeling toe te passen kan de acne goed onder controle gehouden worden.

  Lees meer

 • Ben je op zoek naar pure ontspanning? Dan hebben we verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, zodat je na het bezoek aan ons je weer helemaal mens voelt.

  Lees meer

  Ontspannende behandeling

  Ontspannende behandeling

  Ben je op zoek naar pure ontspanning? Dan hebben we verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, zodat je na het bezoek aan ons je weer helemaal mens voelt.

  Lees meer

 • Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid net als jij in de puberteit. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms al mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste.

  Lees meer

  Tiener Behandeling

  Tiener Behandeling

  Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid net als jij in de puberteit. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms al mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste.

  Lees meer

 • Wil je je natuurlijke wimpers een mooie krul geven zonder de wimpers te beschadigen? Dan is de Icurl wimperpermanent echt iets voor jou.

  Lees meer

  Wimperpermanent

  Wimperpermanent

  Wil je je natuurlijke wimpers een mooie krul geven zonder de wimpers te beschadigen? Dan is de Icurl wimperpermanent echt iets voor jou.

  Lees meer

 • Met de mooiste kleuren gellak kun je altijd goed voor de dag komen met je handen en voeten. Tevens worden de hand -en voetnagels verzorgd.

  Lees meer

  Gellak Hand & Voet

  Gellak Hand & Voet

  Met de mooiste kleuren gellak kun je altijd goed voor de dag komen met je handen en voeten. Tevens worden de hand -en voetnagels verzorgd.

  Lees meer

 • De man van deze tijd laat zijn huid ook met regelmaat behandelen. De mannen huid is gevoeliger en vochtarmer dan de vrouwenhuid en heeft daarom ook echt verzorging en aandacht nodig.

  Lees meer

  Behandeling voor de man

  Behandeling voor de man

  De man van deze tijd laat zijn huid ook met regelmaat behandelen. De mannen huid is gevoeliger en vochtarmer dan de vrouwenhuid en heeft daarom ook echt verzorging en aandacht nodig.

  Lees meer

 • Ongewenste haargroei is tegenwoordig not done bij zowel mannen als vrouwen. Door overbeharing te harsen blijven de haren dun en zacht en groeien ze minder snel terug.

  Lees meer

  Ontharen

  Ontharen

  Ongewenste haargroei is tegenwoordig not done bij zowel mannen als vrouwen. Door overbeharing te harsen blijven de haren dun en zacht en groeien ze minder snel terug.

  Lees meer

 • Bekijk hier onze prijslijst

Chat openen
Stel je vraag
Hallo, waarmee kan ik je helpen?